Električni štirikolesnik za otroke

V zadnjih desetih letih se je priljubljenost električnih štirikolesnikov za otroke povečala. Eden od glavnih razlogov za to je, napredek na področju tehnologije, ki je omogočal proizvodnjo veliko varnejšega in cenovno ugodnega otroškega ATV-ja. Električni štirikolesnik za otroke je torej izvrstna sodobna igračka, ki bo popestrila vaše proste dneve. Da bi vam prihranila nekaj časa in denarja, sem ustvarila seznam najboljših ATV-jev za otroke, ki so v prodaji. 

 

Najboljši nasveti za vas, ko kupujete električni štirikolesnik za otroke.

 

Obstaja veliko različnih proizvajalcev, ki imajo na desetine različnih otroških štirikolesnikov, v svoji ponudbi, zaradi tega je iskanje dobrega nekoliko težko. Če ste se odločili, da boste kupili otroški električni štirikolesnik, vzemite v obzir nekaj temeljnih dejstev, kot so kakovost, velikost, varnost, cena, funkcije in še nekaj drugih stvari.

Torej, če je vaš otrok rad na prostem in išče navdušenje ter pustolovščino, je otroški električni štirikolesnik, popolno vozilo. Umazanija koles ponuja veliko zabave tudi za popolnega začetnika, saj so močna kolesa dobro uravnotežena, zaradi česar je vožnja in izkušnja za malčka nekaj, kar se mu bo za vedno vtisnilo v spomin. 

Če izbirate prvi električni štirikolesnik za otroke, je zelo pomembno izbrati takšnega, ki ima ustrezno velikost. Nikakor ne kupujte večjega ali bolj zmogljivejšega, če otrok temu ni dorasel, saj mora biti varnost prva prednostna naloga. 

Tudi teža vašega otroka je ključni dejavnik. Prvič, vaš otrok mora biti v določeni meji s težo ATV -ja. Otrok, ki je pretežek za ATV, bo vplival na zmogljivost in ravnotežje štirikolesnika, vendar lahko ima otrok, ki je prelahek za določen ATV prav tako težave z nadzorom.

Za začetnike morate vedno izbrati štirikolesnik z nižjo močjo. Na primer, nekateri otroški električni štirikolesniki imajo omejeno hitrost, ki je predvsem odvisna od starosti in izkušenj otroka.

Ročno ali samodejno? Na splošno večina otrok nima znanja ali izkušenj z ročnimi prestavami, zato je običajno primernejša izbira samodejnega štirikolesnika. Prav tako je pomembno, za kakšen teren je namenjen električni štirikolesnik za otroke?

Za začetnike ni varno ali priporočljivo voziti po neravnem terenu. Večina štirikolesnikov za otroke je zasnovanih za vožnjo po betonu in asfaltu ali po neurejenih terenskih terenih, kot je gramoz ali razmeroma ravna trava. Zaradi majhne moči štirikolesnikov za začetnike se ne trudite voziti po bolj grobem terenu, saj so zasnovani za nežnejše proge. 

Električni štirikolesnik za otroke

Nekaj čudovitih električnih štirikolesnikov za otroke na trgu.

 

ATV Kidix Quad.

 

Električni štirikolesnik za otroke znamke Kidix, model Kidix Quad, bo zagotovo navdušil vašega malčka. Realističen in atraktiven videz ter številne funkcije bodo poskrbele za užitek v vožnji. Na krmilo je hupa in predvajalnik glasbe, vzvratno prestavo in nastavljivo hitrost. 

Električni štirikolesnik za otroke je čudovit zato, ker ga vaš malček lahko upravlja sam, saj je opremljen tudi s funkcijo samostojnega zavijanja in vožnjo naprej ter nazaj.

Primerno je za otroke, ki so starejši od 3 let, pa vse tja do 8 let. Priporočena teža otroka za tak štirikolesnik sega vse do 40 kg. 

Specifikacije:

-Model: Kidix Quad – električni štirikolesnik za otroke.

-Moč motorja: 2 X 35 W, pogon na obe zadnji kolesi (L = 1 X 35 W, D = 1 X 35 W).

-Upravljanje vozila: Ročno upravljanje.

-Baterija (akumulator): 12 V 10 AH.

-Čas delovanje: 1 – 2 uri po polnjenju akumulatorja 8 – 12 ur.

-Prestave: 2 X naprej in 1x nazaj.

-Hitrost: 3 – 5 km/h.

Funkcije:

-Avdio: Pred posneta glasba.

-Volanske kontrole: 2 X gumb (hupa in menjava glasbe).

-Kolesa: Srednji del plastičnih koles je gumiran in ga je ob obrabi možno zamenjati.

-Mere vozila D/Š/V: 120 cm X 82 cm X 77 cm (102 cm X 90 cm X 46 cm z embalažo).

-Maksimalna obremenitev: 40 kg.

-Teža: 20 kg (26,5 kg nesestavljenega z embalažo).

-Primerna starost: Za otroke od 3 do 8 let. 

Cena ATV -ja se giblje od 200 € naprej. 

 

ATV mini elektro 800 W ali 1000 W ali ATV elektro Renegade- delovni model 1000 W

 

Drugi izmed najboljših štirikolesnikov je ATV mini elektro 800 W ali 1000 W.

Naj vaši mladi nadobudneži občutijo prihodnost tega izvrstnega električnega štirikolesnika. Ta električni štirikolesnik za otroke ima nastavljiva končna hitrost, varnostno stikalo, 3 stopnje hitrosti, R prestavo, 3 zavorne diske, 6 – colska kolesa. Ima nosilnost do 75 kg in je težak 50 kg. 

To pa še ni vse. Izberete lahko model 800 W ali 1000 W, kot dodatek pa lahko uporabite še LED luči in hupo. Še vas nisem prepričala? Potem je čas, da si pogledate novejši model mini ATV elektro Renegade- delovni model 1000 W in zagotovo boste navdušeni. 

Električni štirikolesnik za otroke

Električni štirikolesnik za otroke doseže do 25 km/h in možna je tudi omejitev. Višina sedeža meri 49 cm, ima še ključ za vžig, disk zavore, težak je 48 kilogramov in podobno.

Dodaten opis.

Teža Packet (E): 55,0 kg.

Menjalnik: Naprej – nevtralno – nazaj.

Dimenzije škatle (LXBXH): 102,5 X 57,5 X 50,0 cm.

Čas polnjenja: 6 – 8 ur.

Motor: 36V ali 48 V – 1000 W.

Baterije: 3 X ali 4 X 12 voltov 12 AH.

Dimenzije izdelka (LXBXH): 108,0 X 65,0 X 65,0 cm.

Največje nalaganje: 50 kg.

Pnevmatike: 4.10 – 6 spredaj in 13 X 5.00 – 6 zadaj. 

Za tak moderni električni štirikolesnik za otroke boste odšteli od 400 do 500 €, odvisno od modela in dodatkov.

ATV, ki bo očaral tudi dekleta je Peg-Pérego Corral T-Rex 12V.

 

Zakaj bi se nad električnimi štirikolesniki navduševali samo fantje? Tudi za dekleta sem izbrskala primeren otroški električni štirikolesnik Peg – Pérego Corral T-Rex 12 V. Je eden izmed najbolj priljubljenih ATV -jev in ga je moč dobiti tudi v rožnati barvi. Primerno je za dekleta, ki bi rade doživele pustolovščino. 

Je popolnoma preprost in predvsem varen ter udoben eklektičen ATV. Primerna starost za vožnjo s tem »terencem« je od 3 do 8 let, hitrost pa seže vse do 6,5 km/h. 

Specifikacije:

Napajanje: 12 V (8 Ah).

Polnilnik: vključen 1 X 12V.

Hitrost: 2 + vzvratno.

Motorji: 2 x 165 W (330 W skupaj).

Hitrost 1 stopinja: 3,4 km / h.

Hitrost 2 stopinji: 6,7 km / h.

Hitrost v nasprotni smeri 3,4 km / h.

Pogon za 2 zadnji kolesi. Plastična kolesa.

Mere štirikolesnika (š * g * v): 64,5 X 99,5 X 65,5h cm.

Teža štirikolesnika 14,7 kg.

Nosilnost: 40 kg.

Življenjska doba baterije: 70 min.

Torej spoštovani starši, dovolite svojim deklicam, da spoznajo novo avanturo in čudovito zabavo z ATV-jem. Če ujamete akcijsko ceno, boste za električni štirikolesnik odšteli 239 €, v redni prodaji je namreč cena dosti večja.

 

Vsi modeli, predstavljeni v tem prispevku sem skrbno izbrala in izbira teh električnih štirikolesnikov je zelo kakovostnih, predvsem pa so udobni in varni. Z branjem tega prispevka vem, da boste zagotovo našli električni štirikolesnik za otroke, ki bodo najbolj ustrezali vsem merilom.