Štirikolesniki – kitajski na voljo po dostopnejših cenah

Vas zanimajo terenska vozila ali štirikolesniki? Kitajski so v današnjem času postali precej priljubljeni. Uporabljajo se na različnih koncih sveta za različne namene. Vožnja z ATV-jem ni nič manj kot ena krasno doživeta pustolovščina. Ljudje radi vozijo ta vozila, kot del svojih prostočasnih dejavnosti. Ne samo odrasli, ampak tudi v vožnji z ATV – ji uživajo še otroci. Različna podjetja izdelujejo ATV – je, vključno z nekaterimi kitajskimi znamkami.

Štirikolesniki kitajski pa pogosto veljajo za slabša vozila, zlasti po kakovosti. Zdaj je vprašanje, ali je to res ali le predpostavka? Če iščete podroben opis za kitajske štirikolesnike in kakšni so, lahko informacije poiščete v tem članku. Poskušali smo zajeti vse, kar morate vedeti o kitajskih štirikolesnikih.

Štirikolesniki kitajski – prednosti nakupa

Mnogi ljudje imajo napačno predstavo o nakupu kitajskih štirikolesnikov. Menijo, da so kitajski ATV-ji slabe kakovosti in tudi pomanjkljivi. To izhaja predvsem iz ideje, da kitajske blagovne znamke za izdelavo svojega blaga uporabljajo nekakovostne materiale. Vendar to pogosto ni tako. Prednosti nakupa kitajskega štirikolesnika so številne. Nekatere glavne prednosti vključujejo:

Štirikolesniki – kitajski so ugodni

Kitajski ATV -ji so v primerjavi z drugimi znamkami veliko cenejši. To je eden glavnih razlogov, zakaj so danes postali tako priljubljeni. Kitajski ATV je lahko za tisoče evrov cenejši od znamk drugih proizvajalcev.

Štirikolesniki kitajski – strožja merila

Ko so kitajske blagovne znamke začele izdelovati ATV -je, je bilo sprva nekaj težav s kakovostjo. Toda sčasoma je bilo za to poskrbljeno. Danes lahko dobite kitajske štirikolesnike, bolj kakovostne, saj uporabljajo materiale, ki so trši od ostalih priljubljenih blagovnih znamk. Ni čudno, da vse več ljudi kupuje kitajske štirikolesnike, mar ne?

Štirikolesniki kitajski – najboljše kitajske znamke

Na trgu obstaja več različnih kitajskih znamk ATV – jev. Predstavili pa smo vam tri najboljše blagovne znamke. Tu so podrobnosti, ki jih morate vedeti.

Štirikolesniki – kitajski Tao Tao

Zelo priljubljena blagovna znamka za kitajski ATV je Tao Tao. V svojih ATV- jih so naredili velike izboljšave. Zaradi tega so tudi postali znani. V svoji zbirki imajo veliko edinstvenih modelov, en model, ki je boljši od ostalih, pa je 110-kubični popolnoma nov mladinski ATV. Z velikimi robustnimi kolesi je to eden najboljših modelov Tao. Na voljo je z močnim 4-taktnim motorjem, ki mu omogoča odlične zmogljivosti. Tako pnevmatike spredaj kot zadaj so dovolj močne, da lepo obvladajo vse vrste terena.

Štirikolesniki kitajski – Coolster

Coolster je ena izmed najbolj priljubljenih kitajskih znamk ATV, ki jih boste našli. Ponujajo visokokakovostna ATV vozila. Blagovna znamka ima na trgu na voljo veliko modelov. Nekateri priljubljeni Coolsterjevi modeli so ATV – 3175 S in ATV-3150 CXC. ATV-3175 S je 175-kubični model podjetja Coolster. To je najdražje in edino ATV vozilo, ki prihaja s 175 kubičnim znamke Coolster. Na voljo je z najboljšo blažitvijo udarcev in zadnjim nosilcem. Ta je zasnovan tako, da navduši voznike štirikolesnikov vseh starosti. Eleganten dizajn tega vozila je prva stvar, ki jo boste opazili. Na ATV-3150 CXC je to prvo 150 – kubično ATV vozilo znamke Coolster. Ima vse lastnosti, zaradi katerih je eden najboljših modelov na trgu. Je hkrati zmogljiv in eleganten. Zasnovan je tako, da vam zagotavlja odlično zmogljivost in trpežnost. Opremljen je z zadnjim nosilcem, zadnjimi kolesi in boljšo absorpcijo udarcev.

Štirikolesniki kitajski – Apolon

Tretja najbolj priljubljena znamka je Apollo. Znano je, da izdelujejo mini ATV vozila. Ta štirikolesniki kitajski, so namenjeni predvsem otrokom. Izdelujejo trpežna in zmogljiva vozila ATV z izjemno zmogljivostjo. Eden najpomembnejših modelov Apollo je Volt 500. To je popolna kombinacija sloga in zmogljivosti. vozilo je na voljo v različnih barvnih kombinacijah. Opremljen je z vsemi pravimi lastnostmi, vključno s sprednjimi in zadnjimi kolutnimi zavorami, žarometi in 500 – vatnim elektromotorjem.

Štirikolesniki kitajski – vse o njihovih ATV-jih

Podrobneje smo si ogledali zapisane članke in ocene kitajskih ATV – jev, je kar nekaj pritožb glede kitajskih ATV-jev. Tega ne bomo zanikali. Vendar večina pritožb izhaja iz vidika, da ni podpore trgovca. Sestavil smo nekaj člankov o kitajskih ATV – jih, ki jih morda še niste prebrali.

štirikolesniki

Eden od uporabnikov je tako zapisal: Tudi jaz imam servis. Popravljam Hondo, Yamaho in druge blagovne znamke, pa tudi kitajske znamke. Iskreno vidim malo težav s kitajskimi ATV-ji. Poznam prodajalce Honde, ki mi pravijo, da prodajajo kitajske ATV – je iz svojih zadnjih prostorov, ker nočejo izgubiti franšize s Hondo. Ti prodajalci Honde so mi povedali, da imajo s kitajskimi enotami manj težav kot s Honda in Yamaho. Glede na zgornje komentarje še nikoli nisem videl, da bi se na kitajskih ATV – jih lomile osi ali okvirji, niti nisem slišal, da bi se kakšna os ali okvir zlomila. To je noro. Zdaj imajo Kitajci brezhibna terenska vozila! Kar zadeva dele, sem poklical in neposredno sodeloval z nekaterimi od teh kitajskih uvoznikov kitajskih štirikolesnikov. Nikoli nisem imel težav, da ne bi prejel potrebnega dela. Čeprav izredno malo kitajskih štirikolesnikov pride na popravilo. Torej po tem lahko sklepamo, da si s popravilom kitajskih štirikolesnikov ne more obetati zaslužka.

Prijatelj, ki že nekaj časa vozi kitajski štirikolesnik, pa je zapisal tako: Vse, kar lahko rečem je to, v zadnjih dveh letih sem imel dva kitajska ATV-ja (odrasli modeli v polni velikosti) in z nobeno enoto nisem imel težav. V lasti imam eno enoto zase in eno za ženo. Vozimo se po vsej državi in prevozimo tudi več kot 200 km. Ne bom sedel tukaj in rekel, da so ta vozila ena izmed vrhunske linije in so po kakovosti kot zmagovalni stroji. Z veseljem sem posodil ATV-jev drugim, ki so vozili moj štirikolesnik in so bili nad zmogljivostjo prijetno presenečeni. Na vse pripombe, ki jih slišite o »razpadanju« kitajskega ATV-ja, ne dajajte nič ker resnično ne držijo. Kitajski ATV-ji so dobri stroji, odvisno je le od stopnje uporabe, v katero so postavljeni, vse pa je tudi veliko odvisno od pravilnega vzdrževanja štirikolesnikov. Prav tako mislim, da je večina negativnih povratnih informacij, ki jih dobijo ljudje v zvezi s stroji kitajske blagovne znamke, da so za to »kriva« glavna podjetja, ki poskušajo uporabnike odvrniti od nakupa teh vozil, ker to vpliva na njihov nakup.

Če se odločite za nakup kitajskega štirikolesnika, samo naredite domačo nalogo, kot to storite pri drugih dražjih blagovnih znamkah. Ne razumite nas narobe, štirikolesniki kitajski so izvrstna in trpežna vozila, paziti morate le na obstoječe podstandardne ATV-je, ki imajo nekaj pomanjkljivosti. Ne verjamemo, da je pravično oceniti kitajske ATV samo zato, ker prihajajo iz določene države, zato je treba upoštevati dejstvo, da tudi v bolj tehnološko naprednih državah obstajajo dobri in slabi ATV – ji.
Nizkokakovostni, štirikolesniki – kitajski so zdaj skoraj mit!