Linhai: zmogljiv štirikolesnik po dostopnih cenah

V sodobnem svetu uporabniki težko dobijo tisto, kar bi popolnoma ustrezalo njihovim potrebam, saj je tu pogosto na stotine možnosti in splet je poln mamljivih oglasov. Vsi pa imamo podobno željo po uporabi najboljših in najučinkovitejših izdelkov z dostopnimi cenami. Kako lahko izbira štirikolesnika Linhai postane enostavna in udobna odločitev, ne da bi zapravili svojih dragocenih ur z iskanjem? Čas je, da preberete naš podroben in temeljit pregled za blagovno znamko Linhai, tako boste z vsemi in formacijami na enem mestu zadovoljni, predvsem pa boste prihranili svoj dragocen čas.

Linhai – nov model 500 

Linhai – zanesljiv in zmogljiv motor

Enovaljnik s tekočinskim hlajenjem ima dovolj moči za trdo delo in hitro pospeševanje. Motor svojo moč na kolesa prenaša s samodejnim dvostopenjskim menjalnikom vodilnega kanadskega proizvajalca CVTech. Menjalnik je opremljen z reduktorjem na počasno, nevtralno in vzvratno prestavo.

Linhai – pogon 4 x 4

Zanesljiv, električno izbirni pogon 4 x 4 zagotavlja odličen oprijem na kateri koli površini. S pritiskom na gumb na krmilu se moč motorja prenese na vsa kolesa, kadar koli želite povečati oprijem. Na sprednjem delu ima električno zaklepanje oziroma oba diferenciala. Na voljo je tudi učinkovit prenos moči z zmanjšano močjo za težka dela in strme vzpone.

Linhai – zaklep diferenciala

Preprosta električna ključavnica spredaj ali oba diferenciala vam bosta omogočila, da se varno izvlečete iz blata. Ta štirikolesnik vas bo pripeljal iz težavnega terena in omogočila premagovanje katerega koli zastavljenega cilja. Vse, kar morate storiti je, da se ustavite in pritisnete gumb za zaklepanje diferenciala na krmilu.

Linhai – odlično podvozje

Odličen teren in visoka stabilnost v ovinkih. Odlično široko podvozje in tog okvir z nizkim težiščem zagotavljata natančno krmiljenje in enostavno upravljanje. Neodvisno vzmetenje z velikimi gibi vzmetenja vas bo navdušilo vsakič, ko boste znova zmagali na terenu, kjer si prej niste niti upali, da b i ga prevozili. Zelo majhen polmer obračanja prispeva tudi k visoki okretnosti.

Linhai – LED-matrični žarometi

Sodobna tehnologija in prefinjen dizajn. LED-matrični žarometi pritegnejo pozornost, poudarijo visokotehnološko podobo štirikolesnika in mu dajo videz »doraslosti«. Skupaj z dnevnimi lučmi LED so te luči tudi funkcionalno dovršene, na primer glede zaščite pred čelnimi udarci.

Linhai – večnamenski LCD zaslon

Armaturna plošča z modro osvetljenim LCD zaslonom je enostavno berljiva in vsebuje vse pomembne informacije, kot so digitalni merilnik hitrosti, digitalni tahometer, indikator kilometrine, indikator kilometrine, indikator 2WD / 4WD / LOCK, indikator temperature hladilne tekočine in digitalni merilnik goriva.

linhai

Linhai – popolna oprema

Kljub odlični ceni na primer model Linhai 500 serijsko ponuja celotno opremo. Poleg LED osvetlitve to vključuje na primer privlačna litina ALU platišč z blagovnimi znamkami pnevmatik, električni vitel z veliko vlečno silo 3000 lbs in daljinskim upravljalnikom ali vlečno napravo. Na voljo so tudi masivni zaščitni okvirji spredaj in zadaj, robustni nosilci spredaj in zadaj, pokrovi ročic in rok ali praktična zvočna signalizacija smernikov.

Linhai 500: problemi

Tudi pri njihovih štirikolesnikih se pojavijo težave. Pri 4-kolesniku Linhai 500 problemi nastanejo kot simptomi slabega ali okvarjenega zagonskega releja. Pogosti znaki so, da se vozilo ne zažene, zaganjalnik ostane vklopljen po zagonu motorja, občasne težave so tudi pri zagonu in zvok klika. 

Linhai 500 – problemi so tudi pri samem zvoku. Imajo namreč precej nenavaden zvok. Vozilo je drugače lepo in udobno voziti, pa vendar ga je težko zagnati. Ni pomembno, ali je hladen motor, ali vroč motor, ali pa je motor v prostem teku. Ko uporabniki obrnejo ključ za zagon, približno 2-3 sekunde v zaganjalniku nekako zacvili, nato se komaj začne motor obračati. 

In še nekaj, kar je malce moteče pri Linhai 500: problemi so tudi ob samem zagonu. Nekaj ​​sekund je treba ključ obračati oziroma zaganjati, tudi ko je motor topel. Nato se sproži. Ko se poveča število vrtljajev v prostem teku, ta deluje prehitro. Če ga želite prestaviti v drugo prestavo, pa se sliši brušenje zobnikov. V bistvu najbolj slabo deluje v prostem teku, kar so verjetno največji ključni Linhai 500 problemi. 

Linhai 300 4 x 4 – prejemnik nagrad 

Linhai 300 4 x 4 je stroškovno učinkovit, uporaben in rekreativen štirikolesni pogon s sorazmerno majhno prostornino motorja in skrbno izdelavo. Uporabniki štirikolesnikov bodo zagotovo cenili udobno vzmetenje, tih, zanesljiv motor z vodnim hlajenjem in preklopni pogon 2×4 / 4×4. Po videzu in ceni je eno najprivlačnejših štirikolesnikov v tem razredu zmogljivosti. Linhai 300 4 x 4 je za svojo zasnovo v kategoriji “Quad of the Year Design” prejel več nagrad.

Zanesljiv in zmogljiv motor

Ta zmogljivi motor s tekočinskim hlajenjem ima dovolj moči za prenašanje tovora in celo vožnjo po gorskem terenu. Moč motorja se prenaša prek avtomatskega menjalnika CVT z dvema hitrostma z reduktorjem, nevtralno in vzvratno prestavo. Na strmih hribih boste uporabnik cenili tudi zaviranje z motorjem.

Pogon 4 x 4

Linhai 300 4 x 4 zagotavlja dober oprijem, z enim pritiskom gumba na volanu se pogon premakne na dve osi. Posebnost je ta, da lahko v vseh težkih razmerah ali vleki tovora in v nevihtnih voziščih zmanjšate pogon na eno os.

linhai

Udobno vzmetenje

Linhai 300 4 x 4 ima široko vzmetenje z dolgim ​​hodom in nizkim težiščem. Zagotavlja visoko zmogljivost in stabilnost tudi na zelo grobem terenu in pri visoki hitrosti. Sprednja kolesa so neodvisno obešena, zmogljive hidravlične zavore pa zagotavljajo učinkovito in hitro zaviranje. Manevrsko sposobnost zagotavlja tudi zelo tesen polmer obračanja.

Linhai 300 4 x 4 – LED osvetlitev in LCD zaslon 

Privlačne dnevne LED luči dopolnjujejo sodobno zasnovo tega modela. Linhai 300 je skupaj z LED smerniki videti bolj zrel in sodoben. Zmogljivi žarometi z dvojno projekcijo osvetljujejo najtemnejše ceste.

Večnamenski LCD zaslon z osvetlitvijo je berljiv in vsebuje informacije, ki jih voznik potrebuje, kot so, digitalni tahometer in merilnik hitrosti, število prevoženih kilometrov, število prevoženih ur, indikator vklopljenega pogona 2×4 ali 4×4, indikator temperature hladilne tekočine, digitalni indikator nivoja goriva, indikator nevtralne prestave, dolga luč, smerne utripalke, zasilni in vzvratni promet

Linhai 300 4 x 4 – bogata oprema

Linhai 300 4 x 4 ponuja široko paleto serijske opreme, ki vključuje sprednji in zadnji nosilec, prednji odbijač, električni vitel z daljinskim upravljalnikom, pnevmatike Sun-F, vlečno kroglo, zaščito za roke, Dnevne LED luči, dvojni žaromet za projektor in LED smerniki. 

Novi modeli in izboljšana zmogljivost

Na našem trgu Linhai ni neznana blagovna znamka, vendar je Linhai 300 4 × 4 na naših tleh že dolgo prisoten stroj in je znan kot trajen in zanesljiv »traktor«. Linhai, ki je po vsem svetu znan tudi kot izjemno zanesljiva blagovna znamka, je razvil celo vrsto novih modelov, privlačnega dizajna in dostopnih cen.

Od najmanjšega JOKER (50 cm3), preko novega GOON (260 cm3) 2 × 4 ali 4 × 4, izboljšanega MUDDY 300 (300 cm3) 2 × 4 ali 4 × 4 do najmočnejšega modela 520 V-TWIN 4 × 4 in še nekateri drugi novi modeli, kot je LINHAI 300 EFI 4X4 T3B in podobno. 

Linhai ima izjemno ugodne cene. Upamo, da bomo nekatere novejše modele kmalu videli tudi na domačem trgu.